USLUGE

TECH LIVE

je generalni predstavnik fabrike Ardex iz Austrije
Činjenica da imamo saradnju sa tako prestižnim brendom nam osim ponude kompletnog njihovog asortimana na našem trzistu omogućava da koristimo njihovo veliko iskustvo za planiranje i izradu hidroizolacija na svakom objektu. Ardex materijali ispunjavaju sve ono što bi poželio svaki majstor i investitor prilikom gradnje – brzinu ugradnje, mogućnost rada kada drugi materijali to ne mogu zbog vremenskih uslova i sl., iznimnu dugovjecnost, inovativnost, itd. Ne manje važno, svi materijali uključujuci i ljepila su od 1982 godine ekološki, tj. nisu štetni po zdravlje ljudi koji rade sa njima kao ni za korisnike.
Tech Live Izvođenje radova
Poseban sektor firme cini deo koji se odnosi na izvodjenje radova . Imamo specijalozovan, obucen ekspertski tim koji izvodi radove. Posebno smo specijalozovani za Hidroizolacije i resavamo i najteze problematike posebnim sistemskim resenjima renomiranih brendova. Pristupamo veoma savesno svakoj poziciji i resavamo i najteze probleme uz nasu tehnicku podrsku koju nam pruzaju inzenjeri i tehnolozi.
Takodje izvodimo i druge vrste radova zavisno od zahteva, a nasi partenri Ardex i Izolplastik imaju posebna resenja za sve pozicije.

Šef izvođačkog tima - Ivan Zuber

U našem magacinu, u Podgorici, imamo veliki lager robe iz proizvodnog asortimana Ardex - glet mase, nivelirajuće mase, reparativne maltere, ljepila za sve vrste podnih obloga, estriht, fuge, silicone, sredstva za inpregnaciju kamena, materijale za hidroizolaciju.
Kompletan asortiman je u slobodnoj prodaji osim sredstava za hidroizolaciju koji nudimo iskljucivo sa ugradnjom, prema ugovoru sa fabrikom. Naš tim hidroizolatera je prošao obuke u fabrici u Austriji i licenciran je za obavljanje pomenutih usluga. Kompletna podrška tehničkog odjela fabrike daje nam mogućnost da za svaku specifičnu situaciju ponudimo optimalno resenje. Stručnjaci iz fabrike iz Austrije izlaze sa nama na teren, preporučuju prava rešenja za konkretne situacije na terenu i kontrolišu naš rad do samog završetka.
Osim hidroizolacije na bazi cementa nudimo usluge hidoizolacije cijelog objekta od temelja do krova - bitumenske trake (Busscher Hoffann), bentonit, ekspandirajuće trake, poliuretanske mase, epoksidne mase i drugo po zahtjevu kupca ili preporuci fabrike.
Oslonite se na ARDEX stručni tim za hidroizolacije da bi vaša investicija bila sigurna
a vi uživali dugo i bezbrižno u svom novom domu
U sklupu grupacije Ardex Austrija se nalazi više od trideset fabrika iz gradjevinske branše koje smo u mogućnosti da ponudimo na trzištu Crne Gore. O kakvom brendu se radi govori podatak da je olimpiski bazen u Londonu kao i Akvapark u Londonu radjen u Ardex sistemu gradnje. U Dubaiu su svi neboderi veći od 100 metara radjeni sa Ardex inovativnim materijalima (košuljice, nivelira-juće mase, ljepila, glet mase, fuge) zbog neophodne fleksibilnosti koju nije mogao da ponudi nijedan drugi proizvodjač.
Ardex sistem gradnje bazena za kupanje kao I rezevoara za vodu omogućava nam da
vam ponudimo tu uslugu vrhunskog kvaliteta po povoljnim uslovima.
Newsletter!

Prijavite se za novitete i najbolje ponude