O kompaniji

Preduzeće TECH LIVE  Doo, osnovano je 2010. godine u Podgorici. Osnovne djelatnosti društva su distribucija i veleprodaja Premium brend gradjevisnkog materijala na teritoriji Crne Gore za sve vrste radova .

Firma TECH LIVE  se u Crnoj Gori pozicionirala kao premium brend kompanija koja distribuira proizvode koji su energetski efikasni i ekoloski  i predstavljaju najviši standard u gradjevinskoj industriji , posjeduje sertifikate zelene gradnje  , takodje ucestvuje u izvodjenju energeski efikasnih objekata , podstiče i sprovodi promjene u načinu planiranja i gradnje građevinskih projekata, sa ciljem održivosti, a uzimajući u obzir interese onih koji koriste objekte, očuvanje okoline, društvenu odgovornost i ekonomsku isplativost i ekologiju.

Generalni smo predstavnici za Crnu Goru brendova :  SILCAPOR sistem gradnje (blokovi) , ARDEX Austrija praskasti materijali , IZOL-PLASTIK Ceska , CARPET STONE Austrija , GUTJAHR Austrija -drenazni sistemi 

Preduzece je podeljeno u dvije celine Veleprodaja koja se obavlja preko preduzeca Techlive i  Maloprodaja koja se obavlja preko stovarista gradjevinskog materijala Baumix.

U okviru preduzeca posluje i pogon za proizvodnju  lakih Medjuspratnih i Krovnih konstrukcija tzv Bijela Tavanica.

Poseban sektor firme cini izvodjenje Hidroizolacija , Kosuljica , ekspertski tim koji radi najzahtevnije poslove u gradjevinarstvu iskljucivo u konsultaciji sa tehnolozima i sistemima koje predstavljamo.

U okviru firme posluje stovariste gradjevinskog materijala BAUMIX koje se nalazi na Novom putu ka Danilovgradu 

 Tech live  je od dana osnivanja do danas izgradila i na tržištu realizovala znatan broj  poslovno-stambenih jedinica i drugih građevinskih objekata. Preduzeće uživa veliki ugled u svojoj branši u Crnoj Gori, kao i u plasmanu energetski efikasnih materijala koji su trenutno najsavremeniji u građevinarstvu. 

Misija kompanije: Misija “Tech live ” je da i ubuduće teži razvoju svoje primarne djelatnosti, i pruži klijentima najpovoljnije i najkvalitetnije rješenje za izgradnju  – UŠTEDA ENERGIJE I OČUVANJE PRIRODNE SREDINE.

Direktor preduzeca : Milan Perišić

Newsletter!

Prijavite se za novitete i najbolje ponude